Popravak stakla

Auto Hrvatska
Svaki prozor vašeg vozila je sigurnosna komponenta koja doprinosi stabilnosti karoserije u cjelini.

Malo oštećenje na vjetrobranu može se popraviti bez previše problema. Ali ako ga ostavite predugo, vibracije kojima je vozilo kontinuirano izloženo tijekom vožnje, mogu pretvoriti malu rupu u veliku pukotinu. I jedini odgovor je skupa zamjena čitavog vjetrobrana.
U osnovi je moguće popraviti štetu uzrokovanu letećim kamenčićima, ali to je podložno zakonskim zahtjevima i tehničkim uvjetima. Na primjer, uvijek morate zamijeniti oštećeni stražnji ili bočni prozor, dok se vjetrobran može popraviti pomoću posebnih sintetičkih smola. Nakon vizualizacije oštećenja, Vaš servisni tehničar će vam ponuditi optimalni savjet, bez obzira je li Vaše vjetrobransko staklo moguće popraviti ili zahtijeva kompletnu zamjenu.
Važno: Svaki prozor Vašeg vozila je sigurnosna komponenta koja doprinosi stabilnosti karoserije u cjelini. Staklo automobila je također presudno u smislu osobne sigurnosti. U slučaju nezgode, na primjer, vjetrobran mora osigurati oslonac za zračni jastuk. Ako je napuknut, neće moći izdržati taj pritisak i slomit će se. U najgorem slučaju, to će spriječiti ispravnu funkciju zračnog jastuka, što može dovesti do ozbiljnih ozljeda.