O nama

Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu posluje s najmodernijom ispitnom opremom, uređajima i alatima ističe se kao jedan od najopremljenijih centara u regiji. Usluge uključuju dijagnostiku, testiranje, popravak dizelskih komponenti suvremenih dizelskih sustava, reparaciju injektora i pumpi za ubrizgavanje, održavanje dizelskih sustava, ispitivanje i popravak injektora i sustava Common-Rail, linijskih i razvodnih pumpi sukladno uputama i specifi kacijama proizvođača. Svi se procesi odvijaju prema najvišim tehnološkim standardima tvrtke Bosch, uz specijalne alate i softvere te širok asortiman zalihe rezervnih dijelova na skladištu, uz jamstvo na dijelove i ugradnju. U sklopu centra nalazi se proizvodna linija za obnavljanje turbopunjača. Dugogodišnjim servisnim iskustvom, praćenjem inovacija i tehnologija te redovnim teorijskim i praktičnim servisnim školovanjima, servisni djelatnici u potpunosti su spremni prihvatiti bilo osobno bilo gospodarsko vozilo u radionicu.

Uz najsuvremeniju ispitnu opremu, specijalne alate i prateće sustave za visokotlačne pumpe, brizgaljke i injektore te stručan školovani kadar, svi se procesi zbivaju prema najvišim tehnološkim standardima tvrtke Bosch. Tu je i čista soba (clean room) u kojoj se, u strogo kontroliranim uvjetima, obnavljaju injektori. Centar uspješno pruža usluge dijagnostike, popravaka i obnove komponenti sustava Bosch za ubrizgavanje goriva kod osobnih i gospodarskih vozila, industrijskih motora, brodskih motora te dizelskih motora ugrađenih u lokomotive, ispitivanje i popravak sustava common-rail te daje jamstvo 12 mjeseci na dijelove i obavljenu uslugu. Svi djelatnici u prodaji i servisu kontinuirano prolaze edukacije i treninge na sofi sticiranoj opremi te softverima za održavanje i popravak vozila, koje održavaju specijalisti principala, i tako nadograđuju svoje dosadašnje bogato tehničko iskustvo.

Centar

Usluge

Dijagnostika za osobna i gospodarska vozila

Servis

Popravci

Održavanje, servis, popravci

Linijske pumpe

Razvodne pumpe

Brizgaljke

Pumpa brizgaljka

Common-Rail sustavi

Injektori

Turbopunjači

Kočione čeljusti

 
Vizija

Biti sinonim za kompetenciju i konkurentnost na tržištu proizvoda i usluga auto struke.

Misija

Korisnicima dugoročno omogućiti dostupnost svih vrsta visokokvalitetnih proizvoda i usluga auto struke na području obavljanja djelatnosti uz primjeran odnos prema društvenim vrijednostima i zaštiti okoliša.