Kvaliteta reparacije

Safe

Pravovremena obnova 
- efikasna i sigurna

Na području transporta i logistike pritisak konkurencije je izrazito visok, zbog čega troškovi popravaka i održavanja vozila te njihove uštede imaju značajnu ulogu. Pravovremeno ugrađeni reparirani C-R injektori i pumpa goriva u tom kontekstu mogu pozitivno utjecati na povoljnu potrošnju goriva, emisiju štetnih tvari kao i na pouzdanost rada motora, a time i vozila. Takvi reparirani sklopovi izvrstan su i siguran izbor za sva gospodarska vozila – autobuse, kamione, ali i veliki broj osobnih vozila. Originalni reparirani dijelovi i sklopovi pokrivaju sve modele gospodarskog i teretnog, te većinu osobnog programa uz jamstvo 12 mjeseci, jednako kao i nov proizvod.

Environment

Pozitivan učinak na okoliš

Pouzdanost uz pružanje visokokvalitetnih usluga. Skraćeno vrijeme čekanja uz efikasnu dostavu već uspostavljenim lancem distribucije. Konkurentnost prezentirana kroz vrhunsku kvalitetu po prihvatljivoj i povoljnoj cijeni. Doprinos očuvanju okoliša, obzirom da se za obnovu dijelova troši višestruko manje sirovina u odnosu na proizvodnju novih te se u procesu obnove smanjuje nastanak emisija CO2 za čak 70% u odnosu na proizvodnju novog proizvoda

Quality

Naš je primarni cilj kvaliteta

Zbog toga su Common-rail injektori i pumpe za ubrizgavanje koje popravljaju ovlašteni stručnjaci za dizel iz Boscha označeni posebnim dokazom kvalitete. Na Common-rail injektore (CRI) i common-rail pumpe (CP) lijepe se posebne identifikacijske oznake popravka, a na Common-rail injektore gospodarskih vozila (CRIN) pričvršćuju se identifikacijske spojnice popravka.
Za tvrtku Bosch kvaliteta popravka podrazumijeva:

  • certificiranu ispitnu opremu,

  • specifične metode održavanja i ispitivanja,

  • originalne Boscheve ispitne podatke i dijelove,

  • jamstvo na popravke,

  • opsežne edukacije.

quality scan

Bosch QualityScan

Besplatnu aplikaciju za Boschev QualityScan možete preuzeti na store.apple.com/de za iOS ili play.google.com za Android.

1. Preuzmite i instalirajte aplikaciju
2. Skenirajte kôd dijela
3. Pregledajte podatke o dijelu

Uvjerite se sami

Skenirajte identifikacijsku oznaku popravka na dizelskom dijelu pomoću aplikacije QualityScan ili posjetite internetske stranice QualityScan. 
QualityScan vam omogućuje brzo i jednostavno potvrđivanje kvalitete popravka injektora i pumpa za ubrizgavanje od strane tvrtke Bosch. U online bazi podataka navedeni su samo dijelovi koji su prošli stroga ispitivanja kvalitete u skladu s Boschevim specifikacijama. Da biste se mogli koristiti navedenim prednostima, besplatno preuzmite aplikaciju QualityScan u trgovinama Apple Store ili Google Play Store i instalirajte je. Zatim skenirajte kod na naljepnici za prikaz sveobuhvatnih podataka o dijelovima. Podacima o dijelovima također možete pristupiti unosom identifikacijske oznake popravka na internetskoj stranici QualityScan.