Bosch Diesel Centar – ekskluzivni servisni partner za Q-Service

11.07.2022
Usluga dijagnostike

U suradnji s tvrtkom Inter Cars, Bosch Diesel Centar nudi svim Q-Service radionicama uslugu dijagnostike komponenti sustava ubrizgavanja

Q - Service najveći je lanac neovisnih servisnih centara u Republici Hrvatskoj koji obuhvaća 80 profesionalnih, ovlaštenih i nezavisnih, registriranih servisnih centara za sve marke vozila. Dio je međunarodnog lanca Quality Service s više od 1500 servisnih centara na području Europe uz tradiciju servisiranja vozila dužu od 10 godina. Cijene servisiranja prilagođene su Hrvatskom tržištu uz ugradnju rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača po povoljnim cijenama.

Navedenom suradnjom Q-Service radionice upotpunile su ponudu servisnih usluga te svojim korisnicima mogu garantirati najviši nivo kvalitete kada je u pitanju održavanje sustava ubrizgavanja. Bosch kvaliteta usluga podrazumijeva certificiranu opremu za ispitivanje, posebne metode održavanja i ispitivanja te originalni podaci o ispitivanju. Svi procesi u Bosch Diesel Centru odvijaju se prema najvišim tehnološkim standardima tvrtke Bosch, uz specijalne alate i softvere te širok asortiman zalihe rezervnih dijelova kao i jamstvo na dijelove i ugradnju.

Bosch Diesel Centar posluje s najmodernijom ispitnom opremom, uređajima i alatima te se ističe kao jedan od najopremljenijih centara u regiji i jedini takav servis s ovlaštenom servisnom mrežom. Djelatnici kontinuirano prolaze edukacije
i treninge na sofisticiranoj opremi i softverima za održavanje i popravak vozila koje održavaju specijalisti principala. Dugogodišnjim servisnim iskustvom, praćenjem inovacija i tehnologija te redovnim teorijskim i praktičnim servisnim školovanjima, servisni djelatnici u potpunosti su spremni i za najzahtjevnije popravke dizelskih sustava.